Pavel Peniu, către micii jucători ai Academiei Hagi:

"Să vă bucurați de fotbal și cel mai important e să vă asculte mingea"

152

Articole de la același autor

Surpriză plăcută pentru jucătorii Academiei Hagi. Chiar și în absența competițiilor oficiale, micii fotbalişti au intrat în posesia kitului de echipament.

În baza de pregătire a academiei, componenții echipelor de copii născuți între 2008 şi 2014 au primit câte un kit complet de echipament - rucsac, trening de antrenament, trening de prezentare, două tricouri de joc, două șorturi de joc, două perechi de jambiere, fâș (foiță) de antrenament, geacă de prezentare, minge, fes/șapcă.

Festivitatea de înmânare s-a efectuat în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui Academiei Hagi, Pavel Peniu, a directorilor coordonatori Mihai Stere și Constantin Mareș și a antrenorilor grupelor 2008-2014 (2008 Stere Banoti, 2009 Stelian Caluda, 2010 Cosmin Constantin, 2011 Ciprian Micu, 2012 Cătălin Săndulescu, 2013 Florin Burcea, 2014 Bogdan Omeag).

„Ați intrat într-o academie de fotbal de nivel internațional, cu o tradiție de 10 ani. Să vă bucurați de fotbal și cel mai important e să vă asculte mingea”, a declarat președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5001 secunde