Să ajutăm copii necăjiţi! Phoenix CSU Simona Halep a lansat o campanie impresionantă

254
Să ajutăm copii necăjiţi! Phoenix CSU Simona Halep a lansat o campanie impresionantă - 26605067069380897262310182125689-1639301244.jpg

Articole de la același autor

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep au demonstrat că pot face performanţă pe teren, dar şi că au un suflet generos. Medaliate cu bronz la Cupa României 3x3, constănţencele, împreună cu conducerea clubului, au decis ca premiul cuvenit locului pe podium, în valoare de 1.500 de euro, să-l doneze unor oameni necăjiţi.

„Povestea de Crăciun ne învață că mântuitorul Iisus Hristos s-a născut într-un staul, printre animale. Pentru un «rege», s-ar fi putut naşte oriunde altundeva, însă Dumnezeu a avut alte planuri, mai spune Biblia.

La două mii de ani distanţă, în secolul vitezei şi al internetului, în imediata noastră apropiere, numeroşi semeni de-ai noştri încă se nasc, trăiesc şi îşi împart viaţa cu animalele.

Un astfel de caz, care ne-a impresionat profund, am găsit în localitatea constănţeană Ciocârlia de Jos, acolo unde două familii compuse din opt membri fiecare trăieşte zi de zi alături de animale, într-o anexă a unui grajd.

Greutățile vieţii i-au făcut pe fiecare dintre aceştia să se mulţumească cu puţin: puţină mâncare, puţine lemne, puţine haine, puţine dulciuri... Şi nu pentru că nu şi-ar fi dorit mai mult, ci pentru că atât şi-au permis din veniturile obţinute de părinţi prin muncă”, a povestit preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

În limita posibilităţilor, gruparea constănţeană îşi doreşte să schimbe aceste lucruri şi să le dea acestora şansa la o viaţă mai bună. Un prim pas a fost deja făcut, prin donarea premiului de 1.500 de euro câştigat la Cupa României 3x3.

„Poate că nu sunt bani mulţi, însă toţi vor fi folosiţi pentru cumpărarea lucrurilor strict necesare unui trai normal, dar şi pentru a pune bazele unei vieţi mai bune într-o casă adevărată”, a adăugat preşedintele Mănăstireanu, care a lansat totodată invitaţie către orice constănţean, de a se alătura în această nobilă campanie.

Cadou în loc de bilet la meci

Astfel, sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 16.00, suporterii sunt aşteptaţi în tribunele Sălii Sporturilor, unde Phoenix CSU Simona Halep va întâlni pe CSM Alexandria, într-o partidă de campionat, iar biletul de acces va fi un cadou împachetat, cu menţiunea vârstei pe etichetă, pentru familiile Geamadin şi Cosmeanu.

„Puteţi să le oferiţi celor 12 copii şi părinţilor lor alimente, haine, încălţăminte, rechizite, produse de igienă, obiecte pentru gătit, un fier de călcat, o maşină de spălat, pături, pat şi lenjerii de pat, saltele, mobilă pentru copii.

Pentru construcţia unei căsuţe, ar fi nevoie de cinci cupe de piatră, trei tone de lemne, 20 paleţi BCA, 100 saci de ciment, 50 saci adeziv, 200 kg fier beton.

De asemenea, puteţi dona orice sumă cu denumirea de CRĂCIUN în contul IBAN RO17BTRLRONCRT0559296501 - titular Academia Club Sportiv Phoenix Constanţa”, a mai spus preşedintele Cristian Mănăstireanu.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4214 secunde