S-a semnat contractul pentru Sala Polivalentă. Cât costă și unde se realizează investiția

Luni, 17 Februarie 2020, 16:25
848
Astăzi, la sediul Companiei Naționale de Investiții, a fost semnat contractul de achiziție publică privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții "Construire Sală Polivalentă Municipiul Tulcea", Consiliul Județean Tulcea, în calitate de beneficiar final, fiind reprezentat de vicepreședintele Dumitru Mergeani.

"Mi-am asumat anul trecut această investiție în față tulcenilor și mă bucur să o onorez prin fapte - oamenii au nevoie de fapte, nu de vorbe. Astăzi, a fost semnat contractul pentru o sală polivalentă nouă, încă o dovadă că viitorul se construiește prin muncă și proiecte implementate care să dezvolte comunitatea.

Astfel, vom avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20x40 m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește la 4.438 de locuri", a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

În luna februarie a anului trecut, Consiliul Județean Tulcea a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, a amplasamentului teren, situat strada Isaccei nr. 18, județul Tulcea, aflat în domeniul public al Județului Tulcea, în suprafața de 10.605 mp, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către "C.N.I."- S.A. a obiectivului de investiții "Construire Sală Polivalentă - str. Isaccei, nr.18, localitatea Tulcea, județul Tulcea".

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3325 secunde