S-a încheiat cel mai mare turneu organizat de Tenis Club Idu

192

Articole de la același autor

Tenis Club Idu a fost gazda unui turneu extrem de puternic, desfășurat între 19 și 24 august. Este vorba despre "International Veterans Championships of Romania-COMVEX grad 2", cel mai important turneu din țara noastră organizat, în acest an, la complexul sportiv din stațiunea Mamaia. 


A fost cea de-a 30-a ediție a acestui eveniment, iar participarea a fost una numeroasă. Turneul a fost supravegheat de arbitrul internațional Silver Badge Dan Nicolae. 


"International Veterans Championships of Romania - COMVEX grad 2"  este cel mai important turneu din România și se joacă la 9 categorii: simplu masculin (35+, 40+, 45+, 50+, 55+ 60+, 65+, 70+, 75+ ), 3 categorii simplu feminin (35+, 50+, 60+) și categoriile de dublu masculin (35+, 45+, 50+, 55+, 6+, 70+), plus mixt (35+, 50+).  
Finaliștii și câștigătorii au primit cupe, diplome și premii în bani, valoarea totală fiind de 8.000 euro. 
Anul acesta, la turneu au participat 200 de sportivi din 13 țări, precum România, Israel, Germania, Bulgaria, Rusia, Australia, Japonia, Italia, Franța, Slovacia, Austria, Polonia și Marea Britanie. 
Marea surpriză a fost participarea numeroasă de la categoriile 70+ și 75+, unde tablourile au fost ocupate în întregime. 
Joi, 22 august, toți sportivii care au participat la acest turneu, împreună cu organizatorii, s-au relaxat pe terasa Clubului Mileva de pe malul lacului, din incinta bazei sportive Tenis Club Idu. Aceștia au luat parte la o masă festivă, la care au servit barbeque și au ascultat muzică live. 


Rezultatele nu au fost extrem de importante pentru cei care au jucat. Toți cei care au participat la marele turneu au venit la Constanța pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Sportivii au făcut mișcare, s-au întrecut în lovituri care mai de care mai spectaculoase, iar în tot acest timp, s-au relaxat și au socializat, schimbând experiențe și opinii. 
"International Veterans Championships of Romania - COMVEX grad 2" este o competiție devenită deja tradițională, având în vedere că se organizează de peste 30 de ani. 


În tribunele arenei centrale din cadrul complexului sportiv Tenis Club Idu, au fost prezenți foarte mulți spectatori, care s-au delectat privind meciurile dintre participanți. 


Condițiile de joc au fost foarte bune. Sportivii au avut ocazia să se încălzească în sala de forță a complexului, s-au alimentat cu fel de fel de băuturi energizante și au avut parte de cea mai bună recuperare oferită de preparatorii fizici prezenți la Tenis Club Idu. 


XXX 
La masculin, câțiva sportivi dintre cei care au obținut medaliile de aur sunt: Mircea Socaciu, Constantin Obretin, Hari Niculae, Bela Mozeș, Octavian Mustărea, Hermann Klein, Valentin Raus și Levente Bakonyi. 
La feminin, pe lângă alte participante, au urcat pe prima treaptă a podiumului Elena Pavel și Jeanina Stoica. 
Odată cu acest eveniment, turneele din această vară care s-au disputat la Tenis Club Idu au luat sfârșit. Urmează acum sezonul competițional de toamnă, în care pe terenurile de zgură de la complexul sportiv din stațiunea Mamaia vor avea loc și alte meciuri din cadrul altor turnee importante. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6925 secunde