Rugby / Tomitanii descind în fieful lui Dinamo pentru barajul din Superligă

166
Rugby / Tomitanii descind în fieful lui Dinamo pentru barajul din Superligă - 19368424758008909899528981229570-1633098221.jpg

Articole de la același autor

Superliga de rugby programează, în acest week-end, meciurile de baraj, în urma cărora se vor cunoaște și celelalte două echipe care se vor alătura în semifinale formațiilor deja calificate în urma rezultatelor din sezonul regulat, CSA Steaua Bucureşti și CSM Știința Baia Mare, informează Federaţia Română de Rugby.

Primul meci de baraj va avea loc la București, sâmbătă, 2 octombrie, pe stadionul „Florea Dumitrache”, unde CS Dinamo, ocupanta locului 3 în ierarhia sezonului regulat, o va întâlni pe ACS Tomitanii, locul 6. Alb-roșii au dominat ambele partide disputate în sezonul regulat, impunându-se la scor atât pe teren propriu, 78-19, cât și la Constanța, 71-14. În plus, bucureștenii vin după o victorie de moral obținută în ultima etapă pe terenul vicecampioanei, SCM Timișoara. Cu numeroase transferuri făcute în pauza competițională și cu un nou antrenor principal, neo-zeelandezul Massey Tuhakaraina, Tomitanii au arătat în aceste meciuri un joc frumos, spectaculos, ei urmând să vină la București pentru a-și juca șansa.

Al doilea meci pentru calificarea în semifinale se va disputa pe stadionul „Gheorghe Rășcanu” din Timișoara, unde SCM Timișoara, ocupanta locului 4 în sezonul regulat, va întâlni pe Universitatea Cluj, locul 5.

Foto: Facebook / CSA Steaua Bucureşti 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.63 secunde