Rugby / Octavian Morariu, reales în funcţia de preşedinte al Rugby Europe

88
Rugby / Octavian Morariu, reales în funcţia de preşedinte al Rugby Europe - rugbymorariu612-1607263783.jpg

Articole de la același autor



Românul Octavian Morariu a fost reales în funcţia de preşedinte al Rugby Europe, în cadrul Adunării Generale care s-a desfăşurat online. Preşedinte al forului continental din 2013, Morariu, membru CIO pentru România, a obţinut 51 de voturi din 63 posibile, impunându-se clar în faţa contracandidatului său Kiril Iasenkov, din Rusia. 


„Mă bucur că programul meu #RugbyforAll i-a convins pe majoritatea membrilor Rugby Europe. Priorităţile noastre rămân în continuare apărarea şi promovarea valorilor rugby-ului, promovarea unui rugby pentru toate ţările, pentru toţi jucătorii şi desigur în toate formatele (XV, X, VII, beach rugby, snow rugby, non-contact). 
Avem o serie de proiecte votate de Adunarea Generală care vor duce Rugby Europe, mai departe, la nivelul următor”, a declarat Octavian Morariu, citat de cosr.ro. 


Octavian Morariu a obţinut astfel cel de-al treilea mandat consecutiv la conducerea Rugby Europe, forul european al sportului cu balonul oval în fruntea căruia se află din 2013, şi va mai conduce destinele rugby-ului continental încă patru ani. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6717 secunde