Rugby / Final de sezon în Divizia Naţională de Seniori. CS Năvodari, vicecampioană

164
Rugby / Final de sezon în Divizia Naţională de Seniori. CS Năvodari, vicecampioană - 1-1638868535.jpg

Articole de la același autor

Începută cu aproximativ o lună în urmă, etapa a 18-a, ultima a ediției 2021 din Divizia Națională de Seniori, s-a încheiat cu partidele RC Bârlad - RC Gura Humorului, respectiv CSM Galați - CSM Bucovina Suceava.

Această ultimă etapă nu a adus surprize, toate favoritele impunându-se cu punct bonus ofensiv, Știința Petroșani în partida cu CSU Alba Iulia, CS Năvodari în compania celor de la CSU Arad, RC Bârlad și CSM Galați depășindu-le pe RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava, informează Federaţia Română de Rugby.

Iată rezultatele complete:

CS Știința Petroșani - CSU Alba Iulia 66-3 (28-3);

CS Năvodari - CSU Arad 80-19 (28-12);

RC Bârlad - RC Gura Humorului 45-7 (21-0);

CSM Galați - CSM Suceava 66-15 (38-3).

Astfel, ca și în precedentul sezon, podiumul a rămas neschimbat, în ordine, Știința Petroșani, CS Năvodari și RC Bârlad. De asemenea, tot ca și sezonul trecut, CSM Galați a terminat pe poziția a patra, iar RC Grivița pe locul cinci. Merită subliniat și efortul echipelor CSM Bucovina Suceava, care nu a lipsit de la nicio ediție a Diviziei Naționale de Seniori, CSU Arad, cu nouă prezențe în acest eșalon, RC Gura Humorului, care a devenit o certitudine a competiției, și apariția celor de la CSU Alba Iulia, care au dus sezonul până la capăt, obținând și un prim succes de palmares.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari - RUGBY 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde