Rugby / E oficial! Meciul România - Argentina se dispută pe stadionul „Arcul de Triumf”

170
Rugby / E oficial! Meciul România - Argentina se dispută pe stadionul „Arcul de Triumf” - 21019050910159413439058270837952-1625141783.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României va disputa meciul cu Argentina, de sâmbătă, 3 iulie, ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București. Disponibilitatea arenei de a găzdui partida test World Rugby de sâmbătă a fost confirmată după ce naţionala de fotbal a Ucrainei, echipă care s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020 și folosea stadionul din București ca bază de antrenament, a anunțat că se va deplasa direct la Roma și nu va mai reveni în România.

„Stejarii” se întorc astfel acasă, după trei ani, ultimul meci disputat aici fiind în 2017, partida cu Tonga, după care stadionul a intrat în proces de reconstrucție. Această partidă dintre România și Argentina înseamnă practic inaugurarea oficială a noului stadion „Arcul de Triumf” cu un eveniment sportiv, informează Federaţia Română de Rugby.

Biletele pentru meciul România - Argentina se pot achiziționa online pe bilete.ro și fizic, în rețeaua partenerilor bilete.ro. De asemenea, se vor pune bilete în vânzare și la casieriile de la stadionul „Arcul de Triumf”, urmând ca, în ziua meciului, numărul punctelor de vânzare să fie suplimentat tocmai pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor să-și achiziționeze bilete.

Federatia Romana de Rugby oferă suporterilor care vor veni la meci posibilitatea de a efectua testul antigen chiar la stadion, în cadrul unui centru mobil, prețul acestuia fiind de 30 lei.

România și Argentina se întâlnesc la București după 29 de ani, ultimul meci disputat aici fiind în 1992, când Pumele s-au impus cu 21-18.

Argentina se află pe locul 9 în clasamentul mondial, în timp ce România se situează pe locul 18. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în cadrul grupelor Cupei Mondiale de Rugby, în 2003 și 2011.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8619 secunde