Rugby / Cursuri online World Rugby pentru iniţierea în antrenamentul copiilor

307
Rugby / Cursuri online World Rugby pentru iniţierea în antrenamentul copiilor - rugbycopii-1619182208.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere contextul epidemiologic actual, dar și solicitările tot mai multe legate de cursurile de formare de antrenori pentru mini-rugby, Federația Română de Rugby va organiza două noi cursuri World Rugby Level 1 pentru cei care doresc să înceapă o carieră în antrenorat și să lucreze, la debut, cu grupe de copii. Pentru a respecta toate normele și regulile aflate în vigoare în această perioadă, acestea se vor desfășura online.

Cursurile vor fi susținute de educatorii World Rugby: Marius Tincu, manager de înaltă performanță și Ciprian Popa, directorul național de dezvoltare, dar și de Master Trainer-ul World Rugby, Daniel Mitrea, care este Regional Training Manager Rugby Europe și World Rugby.

Curs de Antrenamentul Copiilor - acesta va avea două module, care vor fi predate pe 26 aprilie și 28 aprilie, ambele de la ora 20.00. Înscrierile se pot face până pe data de 26 aprilie, ora 17.00, la adresa de email [email protected].

Curs de Activate - acesta va avea două module, care vor fi predate pe 10 mai și 12 mai, ambele de la ora 20.00. Înscrierile se pot face până pe data de 10 mai, ora 17.00, la adresa de email [email protected].

Cei care doresc să se înscrie trebuie să parcurgă înainte acest test online de pe site-ul World Rugby, pentru care trebuie să obțină certificatul de absolvire.

Cursurile vor fi predate pe platforma Zoom.

Foto: premiershiprugby.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6783 secunde