Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia și-au reluat pregătirile

325
1

Articole de la același autor

Vacanța a luat sfârșit pentru tinerii rugbiști de la CS Cleopatra Mamaia. Aceștia s-au reunit, ieri, la stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", în prezența corpului tehnic și administrativ, care a stabilit programul de pregătire pe care îl vor executa în următoarele trei luni, până la reluarea Campionatului Național U17. 


Astfel, față de anul trecut, durata antrenamentelor s-a mărit de la o oră și jumătate, la două ore, șase zile din șapte (duminica liberă). În această perioadă, se vor axa foarte mult pe acumulare de forță fizică, urmând ca, în perioada 15-25 februarie, să efectueze un cantonament la Căciulata (județul Vâlcea), acolo unde vor beneficia de cele mai bune condiții de pregătire. De asemenea, se vor căuta și adversari pentru câteva partide amicale, pentru a face trecerea de la pregătirea de acumulare rezistență fizică, la manevrarea balonului oval. În cantonament vor merge și doi jucători achiziționați în aceste zile, un pilier de la CN "Aurel Vlaicu" București și un jucător de trei-sferturi, de la Dinamo București. 


La rugby în XV, CS Cleopatra


iernează pe poziția secundă, cu 22 de puncte, șase mai puține decât lidera CSS Bârlad. La rugby în X, grupa U16 a clubului este lideră autoritară, având un avans considerabil, la jumătatea campionatului. 


"Nu multe cluburi din țară beneficiază de condiții de pregătire precum cele de la CS Cleopatra. Așa că nu au scuze să nu performeze. Le-am întocmit un nou regulament de ordine interioară pe care sunt obligați să-l respecte cu sfințenie, să-l țină cu ei în buzunar. Nu mai vreau abateri disciplinare sau alte probleme care să ne mute atenția de la rugby. Vreau să se antreneze temeinic, să fie concentrați și serioși în toate lucrurile pe care le fac la echipă. Vreau să fie uniți, să tragă toți pentru unul și unul pentru toți. Dacă există trădători în echipă, cu siguranță vor fi alungați. Trebuie să înțeleagă faptul că e șansa lor de a se face remarcați și că trebuie să profite de ea. Așteptăm de la ei în 2018 rezultate foarte bune, fiindcă suntem un club de tradiție ce vizează performanța", a declarat Vasile Chirondojan, președintele CS Cleopatra Mamaia. 


Banca tehnică a rămas aceeași, formată din: Victor Bezușcu - antrenor coordonator, Onal Agiacai - antrenor responsabil cu înaintarea și grămada, Bogdan Cristea - antrenor la juniori U16, rugby în X și Marius Codea - antrenor responsabil cu pregătirea fizică și psihică a jucătorilor. 


Jucătorii Ștefan Vlad, Alexandru Călin, Robert Găinariu, Emil Cotici, Paul Ciceu, Constantin Ionică și Sorin Pîndichi sunt convocați la lotul național U17 al României și vor lua parte la două stagii de pregătire, la Snagov, în perioadele 5-11 februarie și 3-10 martie.


Comentează știrea

Dobrogean
23 ianuarie 2018
Rugby

Sunt tatal unui copil de la CS Cleopatra....da,au conditii bune de cazare si mancare fata de alte echipe din tara,cantonamente in fiecare an la munte(am mai fost in deplasari la meciuri si am vazut conditiile celorlalti)...deci anul acesta trebuie sa faca performanta.SUCCES baieti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4912 secunde