Rubens Barrichello, vești triste despre vizita la Michael Schumacher

628
Rubens Barrichello, vești triste despre vizita la Michael Schumacher - barrichelloschumacher59971400-1524240701.jpg

Articole recomandate

Rubens Barrichello, fost pilot în Formula 1 și ex-colegul lui Michael Schumacher la Ferrari, a trecut printr-o experiență îngrozitoare în ultimele luni, după ce a suferit un accident vascular cerebral, iar la scurt timp a suferit o operație pe creier, pentru extirparea unei tumori.


Brazilianul a reușit, totuși, să treacă peste aceste probleme, iar acum s-a refăcut aproape complet. Din păcate, nu putem spune același lucru și despre Michael Schumacher. De fapt, familia germanului lasă foarte puține informații să "transpire" în presă și către fani. Rubens Barrichello a declarat în presa din Brazilia că nici măcar el n-a fost lăsat să-l viziteze pe Schumi.

"Familia lui Michael mi-a spus că n-am cu să-l ajut, eu am încercat să-l vizitez, dar m-au asigurat că, din păcate, nu-i pot face niciun bine lui Schumi", a spus Rubens Barrichello.

Michael Schumacher (49 de ani) se află în continuare în perioada de recuperare, după accidentul de la schi, din decembrie 2013. El este supravegheat de familie și doctori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1268 secunde