Ronaldinho a rămas fără pașapoarte din cauza datoriilor către statul brazilian

145
Ronaldinho a rămas fără pașapoarte din cauza datoriilor către statul brazilian - 14858789304493621485879012notici-1564583186.jpg

Articole recomandate

Ronaldinho, fostul mare fotbalist al Selecao, are datorii uriașe în țara sa, unde justiția i-a confiscat cele două pașapoarte, cel brazilian și cel spaniol, scrie ziarul francez Le Figaro.


Fostul jucător al Barcelonei și al lui Paris Saint-Germain nu-și poate achita datoriile și are probleme cu justiția.


Ronaldinho a construit ilegal o clădire și o platformă de pescuit într-o zonă protejată din partea lacului Guaiba, lângă Porto Alegre, unde fostul jucător are o proprietate. Pentru executarea lucrării, Ronaldinho s-a adresat firmei Reno Construcoes e Incorporacoes, deținută de fratele său, Roberto de Assis Moreira.


În 2012, un judecător a ordonat distrugerea clădirii și a platformei și a impus o amendă de 2,2 milioane de euro pentru pagubele produse și lipsa autorizației de construire. Recent, justiția a blocat conturile celor doi frați pentru plata amenzii și a avut surpriza de a constata că aceste conturi erau aproape goale.


Cum Ronaldinho este în incapacitate de a plăti amenda, justiția i-a blocat 57 de proprietăți, pe care el se pregătea să le vândă. Potrivit ziarului Folha de Sao Paulo, Ronaldinho este și în vizorul prefecturii din Porto Alegre, care i-a cerut să achite taxe de 2,3 milioane de euro, în primul rând taxe funciare și cheltuieli de colectare a gunoaielor. În această situație, justiția a decis să confiște cele două pașapoarte, brazilian și spaniol, ale fostului jucător, și i-a interzis să părăsească teritoriul Braziliei.


Avocatul fostului campion mondial a refuzat să facă orice comentariu și așteaptă ca situația "să fie rezolvată cu ajutorul justiției", susține Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8001 secunde