România vizează a treia victorie consecutivă în CEN

74
România vizează a treia victorie consecutivă în CEN - romania-1392837876.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României vizează a treia victorie consecutivă în Cupa Europeană a Națiunilor (CEN) 2014, în partida de sâmbătă, contra Spaniei, care se va disputa pe Cluj Arena, cu începere de la ora 14,30. Chiar dacă diferența valorică este una clară în favoarea tricolorilor, lucru confirmat și de pozițiile ocupate în clasamentul IRB (România locul 17, Spania pe 21), "stejarii" pregătesc foarte serios confruntarea și nu uită că, în 2012, au pierdut în fața ibericilor, 12-13, într-un meci care a avut loc la Madrid, informează Agerpres. 
Spaniolii recunosc superioritatea reprezentativei "frunzei de stejar", așa cum menționează un articol postat pe site-ul Federației Spaniole de Rugby, și menționează că "Los Leones" vor avea un joc extrem de dificil în România, în fața unei reprezentative care este deja cu un picior la Cupa Mondială din 2015 din Anglia și care împarte cu Georgia primul loc în clasamentul CEN grupa 1A. 
Istoricul întâlnirilor directe este net favorabil românilor. Au avut loc 30 de partide (prima în 1958), dintre care 28 au revenit "stejarilor", două succese fiind trecute în contul Spaniei. 
Georgia și România ocupă primele două locuri ale clasamentului ediției 2014 a Cupei Europene a Națiunilor, cu câte 9 puncte fiecare, iar Spania este pe locul al treilea, cu 5 puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2345 secunde