România va găzdui anul viitor Campionatele Europene de duatlon

455
România va găzdui anul viitor Campionatele Europene de duatlon - duatlorivasdutricup780x405-1607460275.jpg

Articole recomandate

România va găzdui anul viitor Campionatele Europene de duatlon (alergare şi ciclism), la Târgu Mureş, în perioada 2-4 iulie, a anunţat, marţi, Federaţia Europeană de Triatlon, potrivit Agerpres


''După ce Europe Triathlon a redeschis depunerea de candidaturi pentru competiţiile nealocate încă, vă putem informa că vom reveni la locul festivalului multisport de anul trecut, Târgu Mureş. Târgu Mureş va găzdui Campionatele Europene de duatlon 2021. Evenimentul va avea loc între 2 şi 4 iulie 2021'', a precizat forul continental pe site-ul său.


''Târgu Mureş este unul dintre cele mai frumoase locuri pentru competiţii din Europa şi un oraş iubitor de triatlon, care are o mare tradiţie legate de evenimentele internaţionale de triatlon. Suntem fericiţi că în 2021 vom continua această tradiţie cu Campionatele Europene de duatlon. Evenimentele internaţionale de amploare fac parte din strategia noastră de a dezvolta triatlonul în România'', a declarat preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Vlad Stoica.


Programul competiţiei de anul viitor va cuprinde o cursă de sprint pentru elită, U23, juniori, para triatlon şi age group, în timp ce la age groupe va exista şi o cursă pe distanţa standard.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6114 secunde