Preliminariile EURO 2020 la fotbal

România - Suedia se joacă cu casa închisă. Ultima șansă pentru tricolori

213
România - Suedia se joacă cu casa închisă. Ultima șansă pentru tricolori - romania-1573505338.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a anunțat, pe site-ul oficial, că la partida România - Suedia, care se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București, în cadrul preliminariilor EURO 2020, vor asista aproximativ 50.000 de spectatori. 


De asemenea, aproximativ 10.000 de copii vor beneficia de acces gratuit, în Family Zone și în sectoarele dedicate școlilor de fotbal și academiilor, la penultimul meci pe care tricolorii îl vor juca în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020. 


Duminică seară, selecționerul Cosmin Contra a condus primul antrenament la Mogoșoaia, la care au participat 15 jucători. Ceilalți nouă tricolori convocați s-au alăturat lotului în cursul zilei de ieri. 


XXX 
România are 14 puncte în clasamentul Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020 și se află pe locul al treilea, la o "lungime" în spatele Suediei și la șase în spatele liderului Spania. Tricolorii au nevoie de patru puncte din dubla cu Suedia și Spania pentru a fi siguri de calificarea la turneul final. 


Suedezii au ales să pregătească meciul cu România într-un mod inedit. Nordicii se află în Cipru, acolo unde vor pune la punct ultimele detalii înainte de partida de la București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7151 secunde