România învinge Portugalia, în cupa Davis, prin victoria lui Marius Copil

276
România învinge Portugalia, în cupa Davis, prin victoria lui Marius Copil - tenis-1632062352.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de tenis a României a învins formaţia Portugaliei, scor 3-1, în primul tur al Grupei Mondiale I a Cupei Davis, după ce Marius Copil a câştigat cu 6-3, 2-6, 6-4 în faţa lui Joao Sousa, duminică, în Sala Sporturilor ''Horia Demian'' din Cluj-Napoca.


Potrivit Agerpres, Marius Copil, care venea cu un moral foarte bun, după victoria de la dublu, a început foarte bine meciul cu Joao Sousa şi a condus cu 3-0, păstrându-şi avantajul până la finalul primului set, câştigat cu 6-3. În actul secund, echilibrul s-a rupt la 2-2, când Copil a început să greşească tot mai mult, iar lusitanul a profitat, impunându-se cu 6-2. În setul decisiv, arădeanul s-a menţinut în meci, iar la 3-3 a profitat de câteva erori ale portughezului, una uriaşă la minge de break, reuşind să câştige contra serviciului (4-3). Copil a reuşit să îşi facă apoi serviciul de două ori şi să câştige cu 6-4.

Marius Copil a încheiat cu 10 aşi (3 duble greşeli), iar Joao Sousa a avut 6 (4 duble greşeli), lusitanul având un procentaj mai bun la punctele cu primul serviciu (74%-70%), iar românul la al doilea (66%-57%). Numărul total de puncte a fost egal, 75-75.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5112 secunde