România învinge Austria şi urcă pe primul loc în grupă

Marţi, 08 Septembrie 2020
125
Echipa naţională a României a obţinut luni seară un succes răsunător la Klagenfurt, împotriva reprezentativei Austriei, în etapa a doua din Grupa 1 a Ligii Naţiunilor.

„Tricolorii” au început în forţă şi la doar trei minute de la fluierul de start au deschis scorul prin Denis Alibec, cel care a înscris după o pasă foarte bună primită de la Florinel Coman.

În minutul 17 Baumgartner a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu un şut care l-a surprins pe portarul Ciprian Tătăruşanu.

În partea a doua, în minutul 51, fundaşul Dragoş Grigore şi-a făcut un cadou minunat de ziua sa şi a dus scorul la 2-1, chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani.

Cu 20 de minute înainte de finalul partidei, Alexandru Maxim l-a ridiculizat pe portarul advers şi l-a învins pe acesta cu o „scăriţă” de toată frumuseţea, ducând scorul la 3-1.

Austriecii ne-au dat emoţii pe final. Au redus din diferenţă după golul înscris de Onisiwo în minutul 81, iar apoi au dominat meciul până la ultimul fluier al arbitrului suedez.

Apărarea României a fost la înălţime şi scorul s-a terminat 3-2 pentru naţionala condusă de Mirel Rădoi.

România face astfel 4 puncte în Grupa 1 şi se află pe primul loc după două partide.

Austria este pe locul 2 cu 3 puncte, Norvegia pe 3, tot cu 3 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe ultima poziţie cu un punct.

Următorul meci din Liga Naţiunilor care va fi susţinut de România va avea loc pe 11 octombrie, la Oslo, împotriva Norvegiei lui Haaland.Pagina a fost generata in 0.2177 secunde