România, în semifinalele Campionatului Mondial de bridge de la Wuhan

153
România, în semifinalele Campionatului Mondial de bridge de la Wuhan - bridge-1569423101.jpg

Articole recomandate

Echipa de bridge a României a atins o performanță deosebită reușind să se califice în semifinalele Campionatului Mondial 2019, care are loc în China, la Wuhan (14-28 septembrie), informează un comunicat al Federației Române de Bridge, consultat de Agerpres.

"În urma Campionatului European de Echipe Mixte desfășurat în februarie 2019, la Lisabona, echipa României a obținut prima calificare la un Campionat Mondial de bridge, fiind în primele 8 echipe din Europa. A fost remarcabilă evoluția echipei formate din Geta Mihai, Marina Stegăroiu, Mihaela Balint, Radu Mihai, Marius Ioniță și căpitanul echipei, Bogdan Marina. În urma fazelor de calificări de la CM (au fost disputate 23 de meciuri a câte 16 done, fiecare cu fiecare), primele 8 echipe au intrat în sferturile de finală, România calificându-se de pe locul 5. În sferturi, România a întâlnit echipa SUA 2, echipă de pe locul 2 din calificări, învingând-o cu 196-139 și calificându-se astfel în semifinale. În semifinale echipa României întâlnește echipa Rusiei, în timp ce în cealaltă semifinală se întâlnesc Anglia și SUA 1, urmând a fi jucate 96 de done. În urma primei zile de semifinală, România conduce Rusia cu 107-71", se arată în comunicat.

Geta și Radu Mihai sunt medaliați cu bronz la ultimele campionate europene de perechi open, Bogdan Marina ocupând locul 4, iar Marina Stegăroiu și Marius Ioniță locul 8 la aceeași competiție.

Conform sursei, în perioada 14-16 noiembrie, România va găzdui Cupa Campionilor europeni, eveniment sportiv organizat de Liga Europeană de Bridge (EBL) și Federația Româna de Bridge la Rin Grand Hotel din București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3377 secunde