Video România, două medalii de aur și una de argint la Jocurile Invictus

130
România, două medalii de aur și una de argint la Jocurile Invictus - romania-1540533785.jpg

Articole recomandate

Două medalii de aur și una de argint a câștigat până acum România, în cadrul Jocurilor Invictus de la Sydney, dedicate soldaților răniți pe front.


Ceva mai devreme, tot în această dimineață, echipa formată din Ionuț Butoi, Augustin Pegulescu și Dorin Petruț a reușit să câștige proba de arc compus. Militarii români - medaliați cu aur și la ediția de anul trecut, de la Toronto - i-au învins chiar pe reprezentanții țării gazdă, Australia.


Anterior, echipa de la proba de arc olimpic, compusă din Eugen Pătru, Dănuț Nicola și Cătălin Pârvu, obținuse medalia de argint.


Prima medalie a României la ediția din acest an a Jocurilor Invictus a fost una de bronz, câștigată de Dumitru Paraschiva, la canotaj în sală.


Echipa formată din Ionuț Butoi, Augustin Pegulescu și Dorin Petruț a reușit să câștige proba de arc compus. Militarii români - medaliați cu aur și la ediția de anul trecut, de la Toronto - i-au învins chiar pe reprezentanții țării gazdă, Australia.


Cu puțin timp înainte, echipa de la proba de arc olimpic, compusă din Eugen Pătru, Dănuț Nicola și Cătălin Pârvu, obținuse medalia de argint. Pe primul loc s-a clasat echipei Italiei.


Prima medalie a României la ediția din acest an a Jocurilor Invictus a fost una de bronz, câștigată de Dumitru Paraschiva, la canotaj în sală.


În total, 15 soldați reprezintă România la Jocurile Invictus de la Sydney. Competiția, supranumită Olimpiada soldaților răniți, a fost creată la inițiativa Prințului Harry al Marii Britanii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.448 secunde