Roger Federer s-a operat si va lipsi de pe terenul de tenis până în 2021

Miercuri, 10 Iunie 2020, 15:59
765
Elvețianul Roger Federer, deținătorul recordului de victorii în Marele Șlem (20), a anunțat miercuri că va sta departe de terenurile de tenis până în 2021, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală la genunchiul drept, informează Agerpres.


Federer a acuzat probleme la genunchiul respectiv în timpul Openului Australiei 2020, la care a ajuns în semifinale, fiind eliminat de sârbul Novak Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul, iar jucătorul din Țara Cantoanelor nu a mai participat de atunci la nicio competiție.


El a explicat că s-a operat la genunchiul drept în luna februarie, însă a fost nevoie de o altă procedură chirurgicală, după ce a acuzat probleme în timpul procesului de recuperare în urma intervenției inițiale.


Elvețianul, care va împlini 39 de ani în una august, a precizat într-un mesaj postat pe Twitter că are acum nevoie de timp "pentru a fi la 100% și a putea juca cel mai bun nivel" al său


"Îmi vor lipsi foarte mult fanii și turneele și sunt nerăbdător deja să-i revăd pe toți, la începutul sezonului 2021", a mai precizat Roger Federer, care își propusese inițial să revină cu ocazia sezonului pe iarbă din acest an. 


Pagina a fost generata in 0.4069 secunde