Roger Federer s-a operat si va lipsi de pe terenul de tenis până în 2021

799
Roger Federer s-a operat si va lipsi de pe terenul de tenis până în 2021 - federer-1591793968.jpg

Articole recomandate

Elvețianul Roger Federer, deținătorul recordului de victorii în Marele Șlem (20), a anunțat miercuri că va sta departe de terenurile de tenis până în 2021, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală la genunchiul drept, informează Agerpres.


Federer a acuzat probleme la genunchiul respectiv în timpul Openului Australiei 2020, la care a ajuns în semifinale, fiind eliminat de sârbul Novak Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul, iar jucătorul din Țara Cantoanelor nu a mai participat de atunci la nicio competiție.


El a explicat că s-a operat la genunchiul drept în luna februarie, însă a fost nevoie de o altă procedură chirurgicală, după ce a acuzat probleme în timpul procesului de recuperare în urma intervenției inițiale.


Elvețianul, care va împlini 39 de ani în una august, a precizat într-un mesaj postat pe Twitter că are acum nevoie de timp "pentru a fi la 100% și a putea juca cel mai bun nivel" al său


"Îmi vor lipsi foarte mult fanii și turneele și sunt nerăbdător deja să-i revăd pe toți, la începutul sezonului 2021", a mai precizat Roger Federer, care își propusese inițial să revină cu ocazia sezonului pe iarbă din acest an. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8866 secunde