Roger Federer, mesaj emoționat pentru Simona Halep, după ce a ajuns numarul 1 mondial

174
Roger Federer, mesaj emoționat pentru Simona Halep, după ce a ajuns numarul 1 mondial - federer82112300-1509277379.jpg

Articole recomandate

Roger Federer, marele campion elvețian că Simona Halep merită să fie numărul unu mondial. Acesta a spus, într-o conferință de presă că se bucură foarte mult pentru ea.


"Nimeni nu îi poate lua din merite Simonei Halep. A avut un vis de o viață pe care l-a împlinit. Nu e vorba doar de Grand Slam-uri. Halep merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată. Nu contează prea mult că nu a câștigat un Grand Slam. Muncește foarte mult, joacă foarte multe turnee și sunt fericit pentru ea", a spus Federer, aflat la turneul de casă de la Basel, potrivit digisport.ro.

Românca a fost ajutată să-și păstreze primul loc al clasamentului WTA chiar de Caroline Wozniacki, jucătoarea care i-a administrat o corecție, miercuri, în a doua etapă din Grupa Roșie.

În condițiile în care clasamentul nu va mai suferi modificări la vârf, până la finalul sezonului, Halep va începe noul an ca lider mondial și are mari șanse să fie principală favorită inclusiv la primul turneu de Grand Slam din 2018, Australian Open.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde