Rezultate extrem de bune pentru baschetul constănţean. Aur pentru băieţi, argint pentru fete

758
Rezultate extrem de bune pentru baschetul constănţean. Aur pentru băieţi, argint pentru fete - fondbaschet3x3-1628531842.jpg

Articole de la același autor

Baschetul masculin constănţean, dar mai nou şi cel feminin, a adus de fiecare dată rezultate notabile, mai ales când vine vorba de competiţiile 3X3. Echipa masculină a reuşit o performanţă incredibilă la Campionatul Naţional de la Bucureşti şi a urcat pe prima treaptă a podiumului, întorcându-se cu trofeul acasă.

După ce au cucerit Cupa României 3x3 la prima ediție în istoria sa, Vlad Corpodean, Cristian Mâinea, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir au adus și trofeul Ligii Naționale de Baschet 3x3 pentru Gladiatorii din Tomis în premieră pentru clubul din Constanța după o finală de poveste cu CSU Pitești (Cezar Stănescu, Radu Paliciuc, Alexandru Neguț și Marius Ciotlăuș), scor 17-12.

De altfel, CSU Pitești și 3x3 Athletic Neptun Constanța au jucat cu titlul pe masă până la ultimul meci din Turneul 5. CSU Pitești și BC Athletic Neptun Constanța au oferit meciuri de neuitat în teren, în special finala câștigată în turneul 4, în prelungiri, de argeșeni, printr-o aruncare uluitoare.

Competiţia feminină a fost şi ea una extrem de interesantă. Constanţa a avut reprezentante atât la seniori, cât şi la Under 23. Fetele au încheiat pe podiumul Ligii Naționale de Baschet 3x3, pe locul 2.

Alina Podar, Ecaterina Armanu, Bianca Fota, Denisa Fota și Andreea Beldian au făcut două săptămâni cu meciuri senzaționale în ciuda accidentărilor.

3x3 Athletic Neptun Constanța a abordat acest sezon de Ligă Națională 3x3 cu: Adrian Guțoaia, Barîș Aktaș, Cezar Bărăgău, Vlad Corpodean, Adrian Trandafir, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic, Victor Dudaș, Cristian Mâinea și Sergiu Ursu.

Lotul feminin a fost următorul: Andreea Beldian, Alina Podar, Bianca Fota, Denisa Fota, Ecaterina Armanu, la seniori şi Florina Anastasescu, Cristea Claudia, Șachira Țînțar, Sonia Cazacu şi Valentina Călin la U23 Feminin.

Baschet Club Athletic Constanţa mulţumeşte tuturor pentru mesajele și pentru încurajările care s-au îndreptat către club în această perioadă. BC Athletic Neptun Constanța se reîntoarce la malul mării cu titlul Ligii Naționale de Baschet 3x3 Masculin fiind în același timp vicecampioană în competiția feminină.

Tot de la București se reîntorc și juniorii U16 care s-au impus în turneul SPORT ARENA STREETBALL din acest weekend.

Putem spune că a fost cu adevărat un weekend nebun pentru „Gladiatorii din Tomis” care au tras din greu la antrenamente pentru a realiza aceste performanţe deosebite.

Pentru baschetbaliştii constănţeni urmează câteva zile de pauză, iar apoi aceştia vor relua pregătirea în sală pentru un nou sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin, dar şi Feminin.

Tandemul Andrei Talpeş şi Alex Olteanu demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că este unul foarte puternic fără de care poate că echipa de pe litoral nu ar reuşi să înregistreze asemenea rezultate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.1432 secunde