Rezultate excelente pentru CS Năvodari, la Freestyle Kickboxing

164
1
Rezultate excelente pentru CS Năvodari, la Freestyle Kickboxing - rezultate-1518975457.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Buzău, s-au desfășurat întrecerile Cupei României de Freestyle Kickboxing, competiție la care au participat 360 de sportivi din 31 de cluburi din țară. 


CS Năvodari (antrenor Marcel Jipeanu) a concurat cu 18 sportivi, fiecare la câte două probe de concurs, majoritatea luptând la K1 light și muay boran. Și de această dată, tinerii performeri de la CS Năvodari și-au demonstrat calitățile, câștigând 34 de medalii: 26 de aur, patru de argint și trei de bronz. 


Cei care eu reușit să își adjudece câte două medalii de aur sunt Eduard Șchiopu, Andrea Coțobaș, Amalia Niță, Diana Brînză, Albert Potoceanu, Cristian Tăbîrcă, Andrei Potoceanu, Nadia Cojocaru, Antonio Coman și Florin Drăgan. 


Următoarea competiție de anvergură la care vor lua parte luptătorii din Năvodari este Campionatul Național FRFK, ce va avea loc la București, pe 24 martie. 


Comentează știrea

Care antrenor?
19 februarie 2018
Kkare federatie?

Aceasta FRFK este un srl al lui Dejanu Adrian, care face bani negri. Jupan Jipeanu e antrenor? N-are nici o scoala, e salahor, fost boxer de liga a-V-a, care cica face kickboxing, dar pe tricouri apare kempo. Au luat 26 de medalii de aur ca poate i-a arbitrat Jipeanu, care le stie pe toate. Vai de mama lor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.561 secunde