Victorie superbă la Mondialele de handbal feminin

Revenire senzațională cu Ungaria! România, calificată în grupele principale

235
Revenire senzațională cu Ungaria! România, calificată în grupele principale - ovictorie-1575668498.jpg

Articole de la același autor

Naționala feminină de handbal a României s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia, după ce a trecut dramatic, vineri, de selecționata Ungariei. 


România a fost condusă pe toată durata partidei, dar a revenit fantastic pe final. După 16-10 pentru adversare la pauză, sportivele lui Tomas Ryde au egalat pentru prima dată cu un minut și câteva secunde înainte de final. La 27-27, Ungaria a avut atacul, însă nu a reușit să înscrie, iar fetele noastre au reușit apoi ceea ce la un moment dat părea imposibil. Au obținut o aruncare de la 7 metri, cu 3 secunde înainte de final, iar Cristina Neagu a transformat-o și a adus o victorie incredibilă pentru naționala noastră. 


România - Ungaria s-a terminat 28-27 și tricolorele sunt în grupele principale. 


Tricolorele vor juca în Grupa Principală II, unde vor avea însă o misiune extrem de dificilă: vor porni cu zero puncte, din cauza eșecurilor cu Spania și Muntenegru, din prima fază a competiției. Adversarele României sunt Japonia, Suedia și Rusia. 
Cristina Neagu și compania au nevoie de victorii pe linie și un joc favorabil al rezultatelor pentru a spera la unul dintre primele două locuri, care duc în semifinalele competiției. 


România va evolua în prima partidă din Grupa Principală II, duminică, 8 decembrie, de la ora 11.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4862 secunde