Retragerea unui campion! Laurențiu Toma: "Mulțumesc tuturor!"

332
Retragerea unui campion! Laurențiu Toma:

Articole de la același autor

A mai rămas foarte puțin până la meciul de retragere al lui Laurențiu Toma, cel care a făcut istorie în tricoul echipelor HCM Constanța și HC Dobrogea Sud. Fostul căpitan al constănțenilor a pregătit un spectacol handbalistic pentru evenimentul de mâine. 


Foști sau actuali jucători care au îmbrăcat tricoul multiplei campioane HCM Constanța vin la Sala Sporturilor să bucure publicul cu o evoluție ca pe vremuri. Căpitanul de la malul mării va reveni pe teren, la trei luni după ce și-a anunțat oficial retragerea, pentru un meci de suflet la care constănțenii au intrarea liberă. Partida va avea loc, mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. 


"Va fi un meci frumos, sunt sigur. Vin handbaliști care au jucat la HCM, care au făcut performanțe mari pentru oraș, mă bucur că au confirmat. Înseamnă foarte mult pentru mine că vor veni și le mulțumesc. Mă aștept să vină multă lume, să ne aducem aminte de momentele în care ne-am bucurat la Sala Sporturilor alături de HCM. Mă bucur că și colegii de la HCDS vor fi alături de mine. Va fi o plăcere să joc la ambele echipe. Este un meci HCM - HCDS, între trecutul și viitorul acestui club", a declarat Laurențiu Toma, în cadrul unei conferințe de presă. 


Mai mulți foști handbaliști care au făcut istorie pentru Constanța vor veni la meciul de retragere al lui Toma. Mihai Popescu, Ionuț Stănescu, George Buricea, Mihai Timofte, Alexandru Șimicu, Alexandru Csepreghi, Răzvan Enescu, Ionuț Săulescu, Enis Murtaza, Marius Stavrositu, Adrian Tucanu, Bogdan Criciotoiu, Denis Ali, Marius Sadoveac, Marius Novanc, Dragoș Soare sunt sportivii care vor încânta publicul la Sala Sporturilor, așa cum o făceau pe vremuri. 


Stabilirea zilei de 14 ianuarie pentru meciul de retragere a fost o coincidență fericită, spune omul care a jucat în toată cariera sa cu numărul 14 pe spate. 


"Este o coincidență fericită. Am jucat cu 14 pe tricou, soția mea și copilul meu sunt născuți pe data de 14. Vreau să le mulțumesc și antrenorilor care i-au lăsat pe jucătorii lor să vină la acest meci. Le mulțumesc și primilor mei antrenori că au acceptat să vină să stea pe bancă la acest meci. Ilie Coman, cel care m-a descoperit la Ploiești, și Ion Crăciun, care, alături de regretatul Mihail Făgărășan, m-au îndrumat la începutul carierei la Constanța. Le mulțumesc și celor care au răspuns invitației mele de a fi prezenți la meci, oameni din Federația Română de Handbal, Primăria și Consiliul Județean Constanța, precum și alte oficialități din oraș", a adăugat Toma. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6612 secunde