Remiză cu campioana Albaniei și un nou transfer pentru FC Viitorul

229
Remiză cu campioana Albaniei și un nou transfer pentru FC Viitorul - egaljpeg-1516125313.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida amicală cu Skenderbeu Korce, campioana Albaniei, disputată în cantonamentul din Turcia. 


Albanezii au deschis scorul în min. 36, după reușita de efect semnată de nigerianul Adeniyi, egalitatea fiind restabilită de atacantul Cristian Gavra, în min. 58. La acest meci, au asistat și selecționerii reprezentativelor de seniori și tineret ale României, Cosmin Contra, respectiv Daniel Isăilă. 


Următoarele partide amicale pentru trupa lui Gheorghe Hagi sunt programate joi, 18 ianuarie, împotriva echipelor Luch Vladivostok (locul 15 în liga secundă din Rusia) și Grasshoppers Zurich (locul 6 în prima ligă din Elveția). 


Constănțenii au anunțat transferul jucătorului olandez Mailson Lima Duarte Lopez, care a semnat un contract valabil pe un an și șase luni, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani. În vârstă de 23 de ani, acesta evoluează pe postul de mijlocaș lateral sau atacant, iar ultima oară a fost legitimat la FC Dordrecht, liga secundă din Olanda. 


În actuala ediție, în cele 16 partide în care a jucat, Lopez a marcat de 5 ori, fiind unul din cei mai buni marcatori ai echipei olandeze. Va fi al doilea jucător batav ce va evolua la FC Viitorul, după fundașul stânga Bradley de Nooijer. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6491 secunde