Reducerile salariale de la Astra Giurgiu, ilegale și imorale

256
Reducerile salariale de la Astra Giurgiu, ilegale și imorale - ddd-1586705837.jpg

Articole recomandate

Sindicatul mondial al fotbaliștilor consideră ''ilegale și imorale'' reducerile salariale propuse de clubul Astra Giurgiu jucătorilor săi, de 50 la sută din salariul pe nouă luni pentru a primi restanțele pe ianuarie și februarie, potrivit unui comunicat al FIFPro, citat de Agerpres.

Clubul și-a anunțat jucătorii că vor primi salariile restante pe primele două luni ale anului dacă sunt de acord cu o reducere cu 50 la sută a salariului pentru o perioadă de nouă luni, din ianuarie până în septembrie, precizează FIFPro. Sursa menționează și că jucătorii nu au fost plătiți de trei luni (ianuarie, februarie și martie), ''deci cu mult timp înaintea crizei de aduse de COVID-19''.

FIFPro consideră ''ilegală și imorală oferta Astrei Giurgiu'' și subliniază că ''acest abuz nu poate fi tolerat''. ''Situația în care este implicat clubul Astra Giurgu urmează altor anunțuri venite din România, unde alte cluburi au decis să pună jucătorii 'nedoriți' în șomaj temporar'', anunță sindicatul mondial al fotbaliștilor.

Sindicatul fotbaliștilor români (AFAN) îi susține pe jucători în contestarea acestor măsuri, deși acest lucru a fost făcut imposibil de Federația Română de Fotbal, care a închis temporar camera sa de litigii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0139 secunde