RCJ Constanța va juca finala mică a SuperLigii

242
3
RCJ Constanța va juca finala mică a SuperLigii - rugbyfarultimisoara7-1380464166.jpg

Articole de la același autor

Nimic neobișnuit în meciul de la Timișoara, dintre campioana en-titre RCM UV și RCJ Constanța, contând pentru semifinala SuperLigii de rugby. Așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, echipa de pe litoral a mai produs un eșec, scor 8-42 (0-20), după urma căruia va juca finala mică a campionatului.  Gazdele au marcat prin Morrison, Burcea, Anesi, Rus, Umega și Lemnaru - câte un eseu, respectiv Calafeteanu - 4 transformări și o lovitură de penalitate. Constănțenii au beneficiat doar de o lovitură de penalitate, realizată de Jatijes, și de un eseu marcat de Gregory Stein. În minutul 50, Ion Adrian a fost eliminat pentru al doilea galben. În cealaltă semifinală, CSM Baia Mare a dispus de Steaua București, scor 26-16. Așadar, "roș-albaștrii" vor evolua în finala mică cu RCJ Constanța. Finalele SuperLigii vor avea loc pe 5 octombrie, pe stadionul național "Arcul de Triumf" din București.

Comentează știrea

cojo
30 septembrie 2013
hai sa dam mana cu mana

ziaristi de doo parale, va faceti ca nu vedeti mizeria de la clubul asta si rusinea pe care o produc sportului constantean. sinteti la fel de vinovati, demni continuatori ai defunctului dobrogea noua. da, da, ziarul ala care pupa in dos. in loc de o analiza competenta ( de care se vede treaba ca nu sinteti in stare), voi scrieti aberatiile impotentilor care sint in fruntea clubului. oare ce face nea nacu, dumnezeu sa-l odihneasca?

dc
30 septembrie 2013
cojo nemultumitul

cand se luau de farul nu era bine, comentati ca de ce scriu asa despre echipa etc..acum de ce nu se iau de faimoasa conducere rcj...cine sa te mai inteleaga cojo?

cojocaru cristian
30 septembrie 2013
rugby

alt individ care scrie in numele meu!!!de ce va este frica domnilor sa va scrieti numele!!!???

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Sport : RCJ Constanța, "misiune imposibilă" în Banat
Pagina a fost generata in 2.6302 secunde