Răzvan Arnăut și Andreea Ana, convocați la lotul olimpic de lupte

Luni, 18 Mai 2020
182
Luptătorii constănțeni Răzvan Arnăut și Andreea Ana au intrat în cantonament la Izvorani, alături de loturile olimpice de lupte. Aceștia se vor pregăti conștiincios și vor fi atent supravegheați de antrenorii lor, în vederea unei eventuale participări la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în vara anului viitor.

"Începând din această săptămână, loturile olimpice de lupte își vor relua pregătirea conform regulilor impuse de autorități. Sportivii își vor relua activitatea în cadrul Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, respectând toate normele de siguranță și protocoalele stabilite, pentru evitarea oricărui risc de infectare cu virusul Covid-19", a transmis conducerea Federației Române de Lupte.

Componența loturilor olimpice de lupte este următoarea: greco-romane - Alin Alexuc, Mihai Mihuț, Răzvan Arnăut, Lenard Berei; libere - Andrei Dukov, George Bucur; feminin - Alina Vuc, Kriszta Incze, Andreea Ana, Cătălina Axente, Adina Popescu. Pagina a fost generata in 0.3933 secunde