Sportivii de la CS Kaybukan, la Cupa României la kendo

Războinicii de la malul mării

380
Războinicii de la malul mării - kendo-1336408681.jpg

Sportivii de la CS Kaybukan Constanța au debutat cu mult curaj în noul sezon competițional de kendo. Ei și-au făcut la Cupa României de la Cluj "încălzirea" pentru Campionatul Mondial.

Timp de două zile, Clujul a fost gazda întrecerilor Cupei României la kendo, unde luptătorii au avut ocazia de a-și testa forțele într-o repetiție generală premergătoare Campionatului Mondial de la Navarro (Italia), turneu programat în perioada 25-27 mai.
La concursul ardelean, CS Kaybukan Constanța a fost reprezentat de doi sportivi: Alexandru Stupu (3 dan), deținător al trofeului de anul trecut și component al echipei naționale, și Ervin Ciorabai (1 dan).
La faza finală de individual masculin a competiției, au participat 45 de luptători, împărțiți în grupe de câte trei, meciurile disputându-se în sistem fiecare cu fiecare, în tururile următoare accesând ocupanții primelor două poziții.
O evoluție surprinzător de bună a avut-o Ervin Ciorabai, care, la 49 de ani, s-a clasat pe locurile 5-8, obținând patru victorii și pierzând la mare luptă, în prelungiri, meciul decisiv pentru calificarea în semifinale.
Din păcate, Alexandru Stupu nu a mai repetat prestația excelentă de anul trecut, când a cucerit trofeul, fiind eliminat după două victorii în faza grupelor.
La secțiunea pe echipe, CS Kaybukan nu a intrat în luptă, pentru că nu a putut întruni numărul minim de participanți, trei.

Deși nu au urcat pe podium la Cluj, sportivii de la CS Kaybukan au un motiv de bucurie, pentru că unul dintre ei, Alexandru Stupu, va reprezenta culorile țării noastre la Campionatul Mondial din Italia, în concursul pe echipe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 August 2011
Stire din Sport : Samuraii de Constanța
Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Sport : Kendo și războinicii în negru
Marţi, 30 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Războinica în negru
Miercuri, 29 Septembrie 2010
Stire din Sport : Luptători cu sabia dreptății
Marţi, 30 Martie 2010
Stire din Sport : "Samuraii" de Constanța
Joi, 07 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Kendo, sportul celor puternici
Joi, 03 Decembrie 2009
Stire din Sport : Pe "calea sabiei"
Pagina a fost generata in 0.3317 secunde