RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL CICLIȘTILOR MORȚI! NU A FOST ACCIDENT, CI CRIMĂ!

1390
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL CICLIȘTILOR MORȚI! NU A FOST ACCIDENT, CI CRIMĂ! - doiciclistiaufostucisiinmexic-1526207334.jpg

Articole recomandate

Doi cicliști europeni, un german și un polonez, au fost uciși în timp ce pedalau prin Mexic. Inițial, autoritățile au spus că este vorba despre un accident. Cercetările au scos la iveală detalii șocante despre cum și-au găsit cei doi sfârșitul.


Trupurile a doi cicliști europeni au fost găsite recent într-o prăpastie din statul mexican Chiapas. Inițial, autoritățile au avansat ipoteza accidentului, spunând că cei doi bărbați, care circulau împreună, ar fi pierdut controlul bicicletelor lor și ar fi căzut într-o prăpastie în timp ce se aflau pe o șosea care face legătura între San Cristobal și Ocosingo.


Primul corp neînsuflețit, cel al polonezului Krzysztof Chmielewski, care avea între 40 și 42 de ani, a fost găsit pe 26 aprilie. Cel al germanului Holger Hagenbusch, de 43 de ani, a fost descoperit pe 4 mai, nu departe de locul în care a fost găsit polonezul.

Rudele celor doi și alți cicliști au insistat însă să fie făcute cercetări mai amănunțite, iar astfel a ieșit la iveală că aceștia au fost uciși.


Fratele lui Hagenbusch a fost cel care a insistat cel mai mult pentru ca ancheta în acest caz să nu fie închisă. El și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a văzut imagini de la locul accidentului. A vorbit apoi cu un procuror, care a decis să cerceteze mai atent cazul.

"Cei care au făcut asta au vrut să parcă un accident, așa că au pus o bicicletă lângă el, însă au greșit și au pus cealaltă bicicletă", a spus procurorul care se ocupă de acest caz.

"Ciclistul polonez a fost decapitat și îi lipsea un picior", a spus fratele lui Holger Hagenbusch, care a aflat mai multe detalii despre soarta celor doi. Fratele său ar fi fost împușcat în cap. Anchetatorii încearcă să afle acum cine i-a ucis pe cei doi și de ce. Procurorii presupun că unul dintre ei a fost atacat, iar celălalt a ajuns la scurt timp în același loc.

Cine sunt victimele


Krzysztof Chmielewski, în vârstă de 37 de ani, călătorea de trei ani în jurul lumii, cu bicicleta. El a vizitat 51 de țări, iar anul trecut a traversat Canada, Statele Unite și apoi a mers în Mexic. Bărbatul plănuia să pedaleze până în Argentina și aproape ajunsese în Guatemala, când a fost ucis, în Mexic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5399 secunde