Rangers se umple de milioane și îi face viață grea lui Ianis Hagi! Planul pus la cale de scoțieni pentru mercato

229
Rangers se umple de milioane și îi face viață grea lui Ianis Hagi! Planul pus la cale de scoțieni pentru mercato - 1618064857952-1641216166.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi (23 de ani) a început să întâmpine dificultăți la Rangers odată cu sosirea noului antrenor, Giovanni van Bronckhorst (46 de ani). 
Olandezul a schimbat vechiul sistem al lui Steven Gerrard (41 de ani) și cere acum ca cele două aripi ale atacului să joace mult mai aproape de linia de tușă și să centreze mult mai des, iar românul obișnuiește să aducă mingea din bandă în centru la picior, adică exact opusul celor cerute de noul tehnician.
Astfel, Rangers vrea să aducă în perioada de transferuri din iarnă o altă aripă dreapta, pentru a crește concurența postului ocupat în acest moment de internaționalul român.

Conform presei scoțiene, clubul de pe Ibrox Stadium vrea să folosească banii pe care urmează să îi primească în schimbul lui Nathan Patterson (20 de ani).

Tânărul fotbalist este aproape să fie vândut la Everton pentru aproximativ 20 de milioane de euro, iar cei de la Rangers cred că este momentul ideal pentru aducerea unui fotbalist de bandă care să se muleze pe cerințele lui van Bronckhorst.

Astfel, nu este exclus nici ca Hagi să plece de la Rangers în această iarnă. Șeptarul lui Rangers este dorit de Lyon, care speră să strângă bani pentru el prin vânzarea altor fotbaliști din lot. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5311 secunde