Ramon Calderon, fostul președinte al Real Madrid: "Mourinho i-ar lua locul lui Zidane la Vară"

89
Ramon Calderon, fostul președinte al Real Madrid:

Articole recomandate

"Jose Mourinho ar veni din vară la Real Madrid, dacă Zidane dă greș." Asta susține fostul președinte al echipei, Ramon Calderon, potrivit espnfc.com.

După ce Rafa Benitez nu a reușit să aducă prea multe victorii echipei spaniole, conducerea echipei a decis să îl demită pe antrenor, în locul său aducându-l pe fostul fotbalist francez, Zinedine Zidane.

Dar fostul președinte al "galacticilor" nu are altă părere despre acest lucru. Ramon Calderon este de părere că va fi o presiune foarte mare pe Zidane, iar acest lucru ar putea să-i fie fatal până în vară.

"Îi doresc lui Zidane toate cele bune, dar va fi dificil. Dacă nu va avea succes, atunci Jose Mourinho îi va lua locul până în iunie, sunt sigur de asta. Este o mare oportunitate pentru Zidane, dar el nu are o foarte mare experiență ca antrenor. Asta ar putea fi o problemă", a declarat Calderon.

Președintele dintre anii 2006 și 2009, Ramon Calderon, a transmis critici și către actuala conducere a echipei, spunând că "Florentino Perez este un inginer, nu este un profesionist. El a decis să-l dea afară pe Carlo Ancelotti atunci când toată lumea îl iubea. L-au schimbat și pe Rafael Benitez, dar nimeni nu știa pe cine să pună în locul lui".

"Eu cred că jucătorii îl vor place pe Zidane. El a câștigat tot ce se poate cu Real Madrid. Sunt sigur că fanii îl vor accepta. Dar ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, nimeni nu știe", a încheiat fostul președinte al Realului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1915 secunde