Rafael Nadal, în sferturile de finală la turneul ATP de la Rio de Janeiro

97
Rafael Nadal, în sferturile de finală la turneul ATP de la Rio de Janeiro - rafaelnadal3390663b-1455869707.jpg

Articole recomandate

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 5 mondial, l-a învins pe compatriotul său Nicolas Almagro pentru a 14-a oară în 15 meciuri, calificându-se în sferturile de finală ale turneului ATP de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii în valoare de 1.333.085 dolari.


Nadal, principalul favorit al competiției, s-a impus joi cu 6-3, 7-5 în fața lui Almagro, ocupantul locului 53 în clasamentul mondial, după o oră și 41 minute de joc, iar în turul următor îl va înfrunta pe ucraineanul Aleksandr Dolgopolov (nr.33), învingător cu 3-6, 6-0, 6-3 în fața spaniolului Inigo Cervantes.

La rândul său, spaniolul David Ferrer, cap de serie numărul 2, l-a întrecut pentru a șasea oară consecutiv pe compatriotul său Albert Ramos, de care a dispus cu 4-6, 6-1, 6-4.

În sferturi, Ferrer va trebui să fie cel puțin la fel de concentrat și performant în fața tânărului austriac Dominic Thiem, cel care l-a învins pe Nadal în urmă cu o săptămână, în finala turneului de la Buenos Aires.

Rafael Nadal, care are în palmares 67 de titluri ATP, între care 14 de Mare Șlem, nu a reușit să câștige niciun trofeu de la începutul acestui an. El dispută, la Rio, al doilea turneu după eliminarea în primul tur la Openul Australiei, aflându-se în căutarea celui de-al 48-lea său titlu pe zgură.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3371 secunde