Președintele FRF, Răzvan Burleanu:

"Rădoi este cea mai bună variantă să ne calificăm la EURO 2020"

145

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că Mirel Rădoi, căruia i se va propune un contract de cel puțin doi ani ca selecționer al echipei naționale de fotbal, este cel mai potrivit pentru a califica România la EURO 2020. 


"Comitetul Executiv m-a mandatat să negociez cu Mirel Rădoi preluarea mandatului de selecționer al României. Am avut o unanimitate în acest sens. Obiectivul mandatului lui Mirel Rădoi este de a continua să inspire sute de mii de copii să joace fotbal în România și de a oferi o speranță antrenorilor aflați la început de drum. Nu este un mandat pe termen scurt, nu este un mandat pentru un meci sau două meciuri, e un mandat care presupune un proces de construcție la nivelul echipei naționale pe cel puțin doi ani de zile cu câteva obiective intermediare. 


Mirel Rădoi are experiența de a ne califica și a demonstrat în meciuri decisive. El a reușit să demonstreze asta în primul rând ca selecționer și asta este cel mai important, pentru că trebuie să facem distincție între un antrenor de club și un selecționer. Chiar credeam că Mirel Rădoi reprezintă cea mai bună variantă pentru a trece atât de meciul cu Islanda, cât și de baraj și să ne calificăm la EURO. Personal consider că Mirel Rădoi este cel mai îndreptățit să ocupe această poziție și să ne califice la EURO 2020", a declarat Burleanu, citat de Agerpres. 


Oficialul FRF a precizat că Mirel Rădoi va conduce și echipa națională de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. 
"Mirel Rădoi reprezintă varianta numărul unu pentru Federația Română de Fotbal și nu a fost nevoie să avem alți antrenori și să fim refuzați, sunt încrezător în această decizie. Membrii Comitetului Executiv au primit cu entuziasm această propunere, în unanimitate. Sunt sigur că reprezintă varianta cea mai bună pentru echipa națională astăzi. Mirel Rădoi va conduce echipa națională de tineret și la JO din 2020, ceea ce îi va conferi avantajul să-i întâlnească pe jucătorii pe care i-a pregătit", a mai spus Răzvan Burleanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0323 secunde