Qatarul a inaugurat un stadion în plină pandemie

1005
Qatarul a inaugurat un stadion în plină pandemie - qatarul-1592313533.jpg

Articole de la același autor



Qatarul a inaugurat luni, în cadrul unui eveniment virtual, al treilea stadion construit în vederea găzduirii turneului final al Cupei Mondiale de fotbal din 2022, iar președintele FIFA, Gianni Infantino, a adus cu această ocazie un tribut personalului sanitar aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, informează EFE.


Education City Stadium a fost conceput de o firmă spaniolă de arhitectură și are o capacitate de 40.000 de locuri și o suprafață de 140.000 metri pătrați, fiind primul care a obținut cel mai înalt rating internațional de sustenabilitate, potrivit comitetului de organizare.


Într-un mesaj video transmis cu această ocazie, președintele FIFA a ținut să-i amintească pe cei care "au suferit, au luptat și continuă să lupte cu pandemia de Covid-19 și să ne ofere un exemplu remarcabil de rezistență într-un moment atât de greu".
"Nu trebuie să uităm: sănătatea este pe primul loc. În unele părți ale lumii este deja posibil să privim spre perioade mai bune. În altele, trebuie să fim extrem de atenți, să rămânem puternici și uniți"', a spus Infantino.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5255 secunde