Qatar-ul a lansat emblema oficială a CM 2022. Logo-ul, proiectat pe clădiri din Londra, New York și Paris

750
Qatar-ul a lansat emblema oficială a CM 2022. Logo-ul, proiectat pe clădiri din Londra, New York și Paris - doha42620000-1567597683.jpg

Articole recomandate

Qatarul a dezvăluit marți logo-ul Cupei Mondiale de fotbal din 2022, prin proiectarea sa pe mai multe fațade ale unor clădiri din Doha, dar și în metropole din întreaga lume, precum New York, Londra sau Paris.


Designul înfățișează silueta celebrului trofeu care revine câștigătoarei competiției, reprezentată printr-o eșarfă tradițională a emiratului.

Potrivit site-ului FIFA: ''Ondulările emblemei fac aluzie la dunele deșertului și la caracteristicile țării gazdă, forma sa fiind cea a cifrei opt, care reprezintă și numărul arenelor magnifice care vor găzdui competiția și este simbolul infinitului, ceea ce subliniază numeroasele interconexiuni care le implică această competiție''.

Cuvintele ''FIFA WORLD CUP Qatar 2022'', cu caractere care se aseamănă scrierii arabe au fost create speciale pentru a însoți acest logo.

Logo-ul a fost proiectat pe clădiri emblematice din Qatar, în fața a sute de persoane, la ora locală 20:22, care redă cifrele anului 2022, când va avea loc turneul final.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3361 secunde