Proiectul "Campionii României - în școală, liceu și universitate" a ajuns la Cumpăna

114

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța își continuă acțiunile în cadrul proiectului național "Campionii României - în școală, liceu și universitate", proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Astăzi, de la ora 11, la Campusul Școlar al Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna, va avea loc activitatea cu numărul 20 din acest proiect, în care cei mici vor face cunoștință cu baschetbaliștii de la BC Athletic și handbalistele de la CSU Neptun. De asemenea, vor fi prezenți la eveniment și cei mai reprezentativi sportivi ai CS Victoria Cumpăna. 


Obiectivul proiectului constă în creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor și tinerilor la activități sportive, promovarea valorilor sportului (fair-play, solidaritate, prietenie, întrajutorare, respect, demnitate) ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale și cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2708 secunde