Prof. Andrei Szemerjai, în echipa de conducere a Federaţiei Române de Rugby

253
Prof. Andrei Szemerjai, în echipa de conducere a Federaţiei Române de Rugby - prof-1614532085.jpg

Articole de la același autor

Directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, prof. Andrei Szemerjai, a devenit membru al Biroului Federal al FR de Rugby, fiind votat, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri, ca reprezentant al cluburilor de copii şi juniori.

În prezenţa președintelui Rugby Europe, Octavian Morariu, Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri s-a desfăşurat, sâmbătă, 27 februarie, la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani. Cu această ocazie, Alin Petrache a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby pentru un nou mandat de patru ani.

Petrache a fost ales cu unanimitate de voturi de cei 72 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală (64 prezenți în sală și opt online) din cei 119 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Rugby.

De asemenea, au fost aleși prin vot și cei trei vicepreședinți: Mircea Copaci, Bogdan Marinescu - ei au ocupat aceleaşi funcţii şi până acum - şi fostul rugbist Anton Pisaroglu. Toţi au fost aleşi cu unanimitate de voturi.

În cadrul adunării, au fost votați și cei opt membri ai Biroului Federal, alături de profesorul Andrei Szemerjai figurând Marius Tincu, Corneliu Ghenea, Corneliu Negruţ, Neculai Nechitean, Ciprian Popa (din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby şi a Asociaţiei Municipale de Rugby Bucureşti), Emilia Vizitiu şi Ştefan Demci (din partea echipelor din Superligă, Divizia Naţională de Seniori şi rugby feminin).

Eugen Orlando Teodorovici a fost desemnat trezorier, Florin Matei - secretar general, iar Bogdan Muntean - antrenor federal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5233 secunde