Probleme în defensiva tricolorilor. Mihai Bălaşa, înlocuit de Bogdan Mitrea

226
Probleme în defensiva tricolorilor. Mihai Bălaşa, înlocuit de Bogdan Mitrea - probleme-1604689156.jpg

Articole de la același autor

Probleme în defensiva echipei naţionale de fotbal, care se pregăteşte să susţină, luna aceasta, nu mai puţin de trei partide, dintre care două oficiale, contând pentru Liga Naţiunilor.

Fundașul Mihai Bălașa, de la Universitatea Craiova, a devenit indisponibil în urma investigațiilor medicale realizate la club după o accidentare, astfel că nu va putea răspunde convocării lui Mirel Rădoi. În acest context, Bogdan Mitrea, aflat pe lista de rezervă formată din opt jucători pe care selecționerul a anunțat-o la definitivarea lotului, se va prezenta la reunirea naționalei programată la Mogoșoaia. Fundașul lui Sepsi OSK Sf. Gheorghe ar putea disputa primul său meci din carieră pentru România, informează frf.ro.

În schimb, Rădoi a decis să îl convoace şi pe Cristian Ganea, jucătorul lui Aris Salonic aflându-se pe lista preliminară a jucătorilor din străinătate anunțată de selecționer. Ganea (28 de ani, cinci meciuri pentru România până în prezent) a semnat în acest an cu Aris Salonic, echipă din prima ligă a Greciei. Fotbalistul va ajunge în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia după disputarea ultimei runde din campionat, înainte de perioada FIFA, în care Aris joacă acasă cu AEK Atena, echipa altui tricolor convocat pentru această acțiune, Ionuț Nedelcearu.

XXX

Tricolorii vor disputa, luna aceasta, trei partide, după următorul program: 11 noiembrie, ora 19.00 (în direct la Pro X şi Radio România Actualităţi), stadion „Ilie Oană” din Ploiești: România - Belarus (meci amical); 15 noiembrie, ora 21.45 (în direct la Pro TV şi Radio România Actualităţi), Arena Națională din București: România - Norvegia (în Liga Națiunilor); 18 noiembrie, ora 21.45 (în direct la Pro TV şi Radio România Actualităţi), stadion „Windsor Park” din Belfast: Irlanda de Nord - România (în Liga Națiunilor). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0701 secunde