Daniel Asaftei participă la turneul mondial de mixt fight

Printre durii de la Lisabona

249
Sportivul constănțean Daniel Asaftei participă, sâmbătă și duminică, împreună de ceilalți componenți ai lotului național de kempo al României, la Campionatul de mixt fight (luptă la sol și în picioare) de la Lisabona (Portugalia), el fiind înscris în proba de full-contact.
Lotul tricolor este condus de Amato Zaharia, iar Asaftei, multiplu campion mondial de kempo, este unicul reprezentant al Constanței la gală.
"Pentru Daniel, este primul concurs pe anul 2012. Începe stagiunea cu un turneu mondial foarte dur, însă s-a pregătit foarte bine în perioada de iarnă și sunt convins că se va descurca onorabil. După evoluția din Portugalia, va merge, luna viitoare, la o altă gală puternică, în Turcia", a declarat, pentru "Cuget Liber", tatăl sportivului, Ion Asaftei.
Absolvent al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Daniel Asaftei s-a mutat la Drobeta Turnu Severin, unde lucrează, ca subinspector, în cadrul Gărzii de Coastă. De asemenea, el activează ca sportiv la clubul Ministerului Administrației și Internelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Soldatul universal
Pagina a fost generata in 0.173 secunde