„Împreună pentru viitor”

Primul workshop comun al Academiei Hagi cu școlile de fotbal partenere

116
Primul workshop comun al Academiei Hagi cu școlile de fotbal partenere - primul-1617282103.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, la Mamaia, a avut loc primul workshop „Împreună pentru viitor”, dedicat școlilor de fotbal partenere ale Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Întâlnirea, la care au participat 10 școli partenere, a fost deschisă de un discurs al lui Gheorghe Hagi, cel care a dezvăluit participanților strategia academiei pe care a înființat-o în 2009, academie care a pus bazele echipei FC Viitorul.

De asemenea, președintele clubului FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a vorbit despre obiectivele academiei, prin dezvoltarea mai multor parteneriate în țară pentru descoperirea tinerelor talente.

Din partea academiei, au mai fost prezenți Zoltan Iașko, director sportiv al FC Viitorul, Pavel Peniu, președintele Academiei Hagi, Cristian Cămui, director tehnic, Massimo Pedrazzini, director de metodologie și evaluare, și Mihai Stere, director coordonator al grupelor 10-13 ani din cadrul Academiei Hagi.

Reprezentanții celor 10 școli au mers şi la baza de la Ovidiu a Academiei Hagi, acolo unde au urmărit antrenamentele grupelor de juniori de 10, 11 și 12 ani.

Școlile partenere ale Academiei Hagi prezente la workshop au fost Luceafărul Turnu Severin, CS Corvinul Hunedoara, Delta Tulcea, Isport Vâlcea, New Star București, Academia Gică Popescu, CS Năvodari, CS Medgidia și Victoria Cumpăna. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde