Prima reacție a lui Adi Mutu, după plecarea de la FC U Craiova

291
Prima reacție a lui Adi Mutu, după plecarea de la FC U Craiova - mutu-1633352707.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a confirmat despărțirea de formația olteană, la doar o zi după eșecul din derby-ul cu CSU Craiova, scor 0-2.


Potrivit Realitatea.net, Adrian Mutu a vorbit despre situația sa de la clubului FC U Craiova 1948. Briliantul a recunoscut că pleacă din Bănie, iar în aceste momente discută cu conducere clubului detaliile întreruperii angajamentului după doar câteva luni. Totodată, Mutu a ținut să își exprime regretul față de Adrian Mititelu, aflat în închisoare, dar și față de suporterii echipei, deoarece nu a reușit să facă mai mult în timpul petrecut la echipă.


”E adevărat. Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit totul timpul la partea plină a paharului, la ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi (n.r. Adrian Mititelu), că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.

Nu mă deranjează acest deznodământ. Asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm, însă, că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon de Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență


Vom vedea ce voi face pe viitor. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Playsport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.34 secunde