Prima Ligă de squash va lua ființă la Constanța

250
Prima Ligă de squash va lua ființă la Constanța - squash59-1329411818.jpg
O veste bună pentru constănțenii pasionați de sport. În curând, se va înființa prima Ligă de squash, care va funcționa după anumite reguli și care va implica participarea într-o serie de competiții.

Conform informațiilor furnizate de Corina Kelemen, reprezentantul departamentului de marketing din cadrul West Side, prima grupare de squash din Constanța, la încheierea primului concurs, se va face un clasament provizoriu pe baza unui punctaj în funcție de clasarea fiecărui participant.

Iată și regulile Ligii de squash: l Orice jucător poate să provoace un alt jucător pentru un meci în Ligă, cu condiția ca jucătorul să fie cu maximum trei poziții mai sus în clasament l Când un jucător clasat superior - A bate un jucător clasat inferior - B, clasamentul rămâne neschimbat l Atunci când un jucător neevaluat sau clasat inferior - B bate un jucător clasat superior - A, jucătorul B va primi diferența de puncte dintre cei doi jucători l Când un jucător se înregistrează pentru prima dată, el va fi neevaluat. Comisia va decide cu privire la poziția în clasament a jucătorului l Un jucător devine clasat după prima victorie împotriva unui jucător clasat (clasamentul va fi stabilit mai târziu) l Un jucător care a fost inactiv timp de o lună întreagă va fi depunctat cu patru puncte în prima zi a lunii următoare l La sfârșitul unei luni, primii trei clasați vor fi premiați l Meciurile din Liga de squash se joacă în sistem cel mai bun din 5 jocuri (cine va câștiga 3 jocuri din 5 posibile) l Meciurile trebuie jucate cu o minge standard punct galben l Jucătorii care sunt înscriși în Liga de squash care refuză o provocare vor fi excluși din turneu și nu vor mai avea dreptul de a participa la alte concursuri organizate de West Side.

v v v

Și nu uitați: West Side Squash, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, organizează, sâmbătă (de la ora 8.30) și duminică (de la ora 9.30), primul concurs de squash din istoria sportului constănțean. Evenimentul va avea loc în incinta West Side din cadrul complexului comercial Maritimo Center.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Sport : FRF amână reluarea campionatului
Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Vaslui a zdrobit Viitorul
Joi, 16 Februarie 2012
Stire din Sport : EUROPA LEAGUE: Programul meciurilor
Pagina a fost generata in 1.6021 secunde