Președintele FRF: Varianta cu 12 echipe în Liga I e una proastă, n-o vom accepta

138
Președintele FRF: Varianta cu 12 echipe în Liga I e una proastă, n-o vom accepta - liga11-1535374816.jpg

Articole recomandate

Președintele FRF Răzvan Burleanu a afirmat, luni, că varianta la care se gândea președintele LPF Gino Iorgulescu, de a reduce numărul de echipe din Liga I, este una proastă și că federația nu va accepta o astfel de propunere, scrie news.ro.

Răzvan Burleanu crede că din 2020 se impune chiar o majorare a numărului de echipe în prima divizie la 16.

"În primul rând trebuie să-l conving pe președintele LPF că varianta cu 12 echipe e una proastă. Noi ca federație avem o poziție fermă, nu vom accepta o reducere a numărului de echipe și vom încerca să face tot posibilul pentru o creștere a numărului de echipe. Cred că într-un orizont de timp, poate 2020, Liga I poate să crească la un număr de 16 echipe. Vom avea cele trei stadioane în București care vor fi gata și alte două investiții la Arad și la Sibiu. Și până la final de an și Târgu Jiu va fi gata. Eu cred că și domnul Gino Iorgulescu consideră că numărul de 14 echipe este unul optim, dar în următorii ani va trebui să creștem. De ce? Pentru că simți deja o presiune din partea echipelor susținute de suporteri, din orașele mari, care au și infrastructură să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc", a declarat Burleanu.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, afirma în urmă cu mai mult timp că se gândește împreună cu deținătorii de drepturi tv la varianta de a micșora numărul de echipe în Liga I la 12.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4426 secunde