Președintele FRF, invitat la Adunarea Generală a FMF

Duminică, 24 Ianuarie 2021
85
Sâmbătă, 23 ianuarie, în Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din localitatea Ciorescu, a avut loc Adunarea Generală a Federației Moldovenești de Fotbal.

În cadrul acesteia au avut loc și alegerile pentru un nou mandat la conducerea FMF. Leonid Oleinicenco a câștigat, fiind votat de 104 dintre cei 111 membri afiliați prezenți la întâlnire, și se va afla la conducerea FMF până în 2025.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, au participat la întâlnire, la invitația organizatorilor. Alături de aceștia, au fost prezenți și Andrii Pavelko, președintele Federației Ucrainene de Fotbal, și personalități ale fotbalului de peste Prut.

„Avem o istorie comună și în fotbal. Peste doar două luni, în martie, se împlinesc 84 de ani de când o echipă admirabilă, Sporting Chișinău, devenea prima echipă din Basarabia calificată în optimile de finală ale Cupei României. Și reușea această performanță din postura de echipă din Divizia B! Se întâmpla în sezonul 1936/1937, al patrulea de la startul acestei competiții de tradiție. Ulterior, după Sporting, regăsim Mihai Viteazul Chișinău și Maccabi Chișinău în fazele superioare ale Cupei României.” , a spus Burleanu.Pagina a fost generata in 0.2741 secunde