Președintele COSR, Alin Petrache, va alerga la maratonul Wings for Life World Run

103

Articole de la același autor

În Sala Amfiteatru din cadrul sediului Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a avut loc prezentarea celei de-a doua ediții a maratonului cu scop caritabil Wings For Life World Run, al cărui start se va da, pe 3 mai, la aceeași oră, în 35 de locații din întreaga lume. Cursa din București va începe la ora 14.00, iar celor opt ambasadori locali, care promo-vează ediția din acest an a com-petiției, li s-a alăturat Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în calitate de invitat special. 


Cei opt ambasadori - Mihaela Rădulescu, George Baltă, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Roșu, Paul Dicu și Alexandru Corneschi - se vor strădui ca la startul maratonului să adune cât mai mulți participanți. Toate fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi direcțio-nate către cercetarea afecțiunilor măduvei spinării, scopul fiind găsirea cât mai grabnică a soluțiilor pentru vindecarea acestora. 


La ediția de anul trecut a maratonului, Alin Petrache a participat din poziția de președinte al Federației Române de Rugby și a alergat 12 km pentru George Baltă, fost rugbist, acum ambasador al competiției, care, în 2006, a suferit un accident chiar pe teren, rămâ-nând imobilizat într-un scaun rulant. Din postura de președinte al COSR, Alin Petrache nu numai că va alerga din nou pentru "cei care nu pot", dar a promis că va face tot posibilul să adune cât mai mulți campioni și medaliați olimpici la startul Wings For Life World Run București. 


"Trei medaliate olimpice - Laura Badea, Ionela Tîrlea și Violeta Beclea Szekely - vor fi prezente la startul maratonului din 3 mai. Alături de ele, sper să alerge un număr record de medaliați olimpici", a precizat președintele COSR. 


Înscrieri la maraton se fac pe site-ul www.wingsforlifeworldrun.com, până pe 26 aprilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Sport : Veste bună despre Simona Halep
Pagina a fost generata in 1.0745 secunde