PNL strânge semnături pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților

264
PNL strânge semnături pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților - anbnjnc9ntgwjmhhc2g9odlkntuwzjmx-1529928509.jpg

Articole recomandate

Președintele PNL, Ludovic Orban, anunță o nouă lovitură pentru Liviu Dragnea. PNL strânge semnături pentru schimbarea șefului PSD din fruntea Camerei Deputaților. 


Orban anunță și că parlamentarii din partidul său vor vota cu bilele la vedere moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă și că lideri ai partidului vor merge în mijlocul protestatarilor în acea zi.

"Am luat decizia de a vota la vedere pentru a arăta clar că PNL este serios și că susține demersurile cu deplina integritate și transparență. Vă anunț încă de pe acum că în conformitate cu trecerea în revistă a parlamentarilor nu va absenta niciunu parlamentar de la moțiunea de centură", a anunțat Ludovic Orban. 


Președintele PNL a mai anunțat că vor începe o campanie de strângere de semnături pentru demiterea șefului PSD, Liviu Dragnea, de la conducerea Camerei Deputaților.

"Demarăm strângerea de semnături, pentru monent în Camera Deputaților, pentru demiterea lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. De asemenea, am luat decizia ca deputații PNL să sustina moțiunea inițiată de colegii noștri din opozitie împotriva ministrului Transporturilor, care se va dezbate astăzi. De asemenea, am luat hotărârea ca cei mai importanți membri ai PNL să fie și ei prezenți alături de cetățeni la manifestații", a mai anunțat Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3129 secunde