Ploaie de goluri la Sfântu Gheorghe. Sepsi și Viitorul și-au împărțit punctele

136
Ploaie de goluri la Sfântu Gheorghe. Sepsi și Viitorul și-au împărțit punctele - ploaie-1593359588.jpg

Articole de la același autor

Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Viitorul au făcut un meci nebun, sâmbătă seară, în play-out-ul Ligii I. Cele două formații nu s-au menajat deloc și au mizat totul pe cartea atacului, ieșind astfel o partidă de toată frumusețea.

FC Viitorul a deschis scorul în minutul 10, prin Gabi Iancu, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Șapte minute mai târziu, același Iancu a centrat perfect pentru Virgil Ghiță, iar jucătorul de la malul mării a dus scorul la 2-0 cu o execuție de zile mari.

În prelungirile primei reprize, Istvan Fulop a centrat foarte bine dintr-un corner pentru fratele său Lorand și acesta a redus din diferență.

La doar trei minute de la startul reprizei secunde, Carnat a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și a fost trimis în tribune de centralul Antonie. În minutul 58, Gabi Iancu și Cosmin Matei au râs de apărarea gazdelor, iar ultimul a împins balonul în poartă, după o fază ca în curtea școlii, 3-1.

Vasvari a transformat și el un penalty în minutul 65 și a redus din diferență, pentru ca Safranko să mai puncteze o dată în minutul 86 și să stabilească scorul final, 3-3.

"Am lăsat mult de dorit, nu-mi explic ce s-a întâmplat cu noi în repriza a doua. În repriza a doua, echipa mea nu m-a respectat deloc!", a declarat, foarte nervos, managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, la finalul meciului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5557 secunde