Pițurcă își face echipă de titlu la Craiova. Încă două transferuri spectaculoase cerute

220
Pițurcă își face echipă de titlu la Craiova. Încă două transferuri spectaculoase cerute - mwzhzmu0njuwntlkmwy2nwnkztk1ymnk-1566910822.jpg

Articole recomandate

Victor Pițurcă își face echipă de titlu la Craiova. După Alexandru Mățel, pe care care fostul selecționer îl dorește la echipă, Pițurcă vrea la echipă încă doi jucători. Pe lista lui Victor Pițurcă se află fundașul de la Viitorul, Virgil Ghiță și Alexandru Băluță, de la Slavia Praga.

Pentru fundașul celor de la Viitorul, Universitatea Craiova a mai negociat în această vară, însă Gică Hagi a spus că internaționalul de tineret este prea scump pentru formația din Bănie.

"A avut de la Craiova, dar e prea scump pentru ei. Va fi unul dintre fundașii importanți ai României", spunea Hagi în iulie. Alexandru Băluță este cealaltă țintă de lux a lui Victor Pițurcă, scrie Gazeta. Noul manager general al oltenilor ar vrea să îl împrumute pentru un sezon pe Băluță, variantă cu care Slavia Praga este de acord. Urmează ca și jucătorul să fie de acord cu această propunere.


Alex Băluță, o afacere de succes


Alex Băluță a fost cel mai scump jucător vândut de Craiova, până la transferul lui Mitriță la New York City. Slavia a plătit vara trecută nu mai puțin de 3 milioane de euro în schimbul mijlocașului de 24 de ani.

Alex Băluță a jucat, per total, 141 de meciuri pentru CS Universitatea Craiova, reușind să marcheze 28 de goluri și să ofere 16 pase decisive. Evoluțiile bune din tricoul alb-albastru l-au propulsat și la echipa națională, pentru care a și marcat într-un amical cu Chile, câștigat cu 3-2 la Cluj.

Baluță, format la Școala de Fotbal "Gică Popescu", a debutat în fotbalul mare la Chindia Târgoviște, grupare pentru care a evoluat în 44 de meciuri marcând de 14 ori. În 2013 a semnat cu Viitorul Constanța. Are șase selecții la reprezentativa Under-17 a României, pentru care a marcat trei goluri. A debutat la echipa de tineret a țării pe 10 septembrie 2013, în meciul cu Muntenegru din campania de calificare la Campionatul European. A revenit în Bănie în iunie 2014, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Iunie 2015
Stire din Sport : A FOST DEMIS!
Pagina a fost generata in 1.0817 secunde